image of the SSL4000E desk

The fatter the better

Een legendarische SSL 4000E console, Tube Tech voorversterkers, Apogee converters en nog veel meer. Allemaal bij SING-SING studio.

Lees meer »

image of a band in SING-SING

Muzikaal avontuur

We zitten in een oud schoolgebouw in het noorden van Friesland. Je bent samen met je band weg van alles, waardoor je het dichtst bij je eigen muziek komt.

Lees meer »

handske icon

Eerlijke prijzen

Geniet van de sfeer en apparatuur die je zou verwachten in Abbey Road Studios in Londen, terwijl je creatief bezig bent op het Nederlandse platteland tegen een betaalbare prijs.

Lees meer »


We houden van old-school. Kijk zelf maar

We hebben de afgelopen jaren een verzameling high-end vintage analoge studioapparatuur verzameld die we vandaag nog steeds gebruiken. Hiermee krijg je een authentiek vintage geluid, terwijl je met echte klassiekers kan werken.

Picture of one of the Neumann microphones

Grote kamers. De hele band kan live worden opgenomen

Omdat we in een oude school zitten, hebben we een grote live room waarin we een hele band live kunnen opnemen. Hiermee leg je de ware muzikale energie van je band vast.

A bird's view from the live room in SING-SING

Meerdere dagen boeken? Er zijn accomodaties dichtbij

Wil je wat langer blijven? Geen probleem! Er zitten meerdere bed en breadfirsts om de hoek. Vanwege verbouwingen is het momenteel niet mogelijk om in de studio zelf te overnachten. We bieden wel een kleine keuken en de plaatselijke supermarkt is slechts 10 minuten rijden. Veel bands bezoeken ook het lokale cafe, die op een paar minuten loopafstand zit.

An image of the school building

Waar wacht je nog op?

Neem contact met ons op voor boekingen, vragen of zakelijke mogelijkheden. We kijken uit naar je bericht!

Neem contact op